Машина за перење VIVAX HOME WFL-100615BS • MILD
, ,

Машина за перење VIVAX HOME WFL-100615BS

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015741

Енергетска ефикасност: A+/E
Капацитет за перење: 6 kg
Број на програми: 15
Quick wash 15 min: Брза програма
Штедлива програма: Eco Wash
Брзина на вртежи: 1000 rpm
Тип на екран: LED дисплеj
Одложен почеток до 24 часа
Ниво на бучност: 80 dB
Димензии (ШхВхД): 59.5 x 85x 40 cm
Тежина: 52 kg

14.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Енергетска ефикасност: A+/E
Капацитет за перење: 6 kg
Број на програми: 15
Quick wash 15 min: Брза програма
Штедлива програма: Eco Wash
Брзина на вртежи: 1000 rpm
Тип на екран: LED дисплеj
Одложен почеток до 24 часа
Ниво на бучност: 80 dB
Димензии (ШхВхД): 59.5 x 85x 40 cm
Тежина: 52 kg