Машина за перење TESLA WF 60831M 6.5kg • MILD
,

Машина за перење TESLA WF 60831M 6.5kg

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1013398

Тип на оптоварување
НАПРЕД

Брзина на центрифугирање
800 вртежи во минута

Капацитет на носивост
6,5 кг

13.999,00 ден

На Залиха!

Тип на оптоварување
НАПРЕД

Брзина на центрифугирање
800 вртежи во минута

Капацитет на носивост
6,5 кг

Класа на енергетска ефикасност
Е

програмер

Брз распоред
15 минути

Број на програми
23

Шифра: 1013398 Категорија: ,