Машина за перење LG F2J3WN5WE • MILD
, ,

Машина за перење LG F2J3WN5WE

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a
 • Инвертер Directdrive мотор
 • Енергетска класа:A+++-30%
 • Капацитет:6.5kg перење
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Димензии:85x60x44cm

23.999,00 ден

На Залиха!

 • Машина за перење
 • Инвертер Directdrive мотор
 • Smart DiagnosisTM
 • Полнење:фронтално
 • Енергетска класа:A+++-30%
 • Капацитет:6.5kg перење
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Индикатор
 • Брза програма 30 мин
 • Дигитален дисплеј
 • Програми:10
 • Заштита од деца
 • Годишно потрошена енергија:150 kWh
 • Годишно потрошена вода:9460Л
 • Ниво на звук 55/74 dB
 • Димензии:85x60x44cm