Котел Mareli • MILD
, ,

Котел Mareli

MARELI SYSTEMS
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1003904

Моќност: 18КW
Димензии на производот: 74,6×135,8×113,3cm

69.999,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд MARELI
Моќност 18КW
Загревање на површина ~350m2
Процент на искористеност 99%
Гориво Пелети