Комбиниран фрижидер LG GBP 31 SWLZN • MILD
-19%
, ,

Комбиниран фрижидер LG GBP 31 SWLZN

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

No FrostSmart Inverter компресор
Енергетска класа:A++ Smart Diagnosis
Нето капацитет:341L
Ниво на бучава:36dB
Димензии:186x60x68cm

31.999,00 ден 39.499,00 ден

На Залиха!

Комбиниран фрижидер
No Frost
Smart Diagnosis,Smart Inverter компресор
Енергетска класа:A++
Нето капацитет:341L
Капацитет на фрижидерот:234L
Капацитет на замрзнувачот:107L
Потрошувачка на енергија годишно:254kWh
Ниво на бучава:36dB
Димензии:186x60x68cm