BEKO RCSA366K40DSN • MILD
-7%
, ,

BEKO RCSA366K40DSN

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1012002

 

 • SlimTank – диспанзер за вода
 • Енергетска класа:Е
 • Нето капацитет:343L
 • Ниво на бучава:38dB
 • Димензии:185.2×59.5x67cm

25.999,00 ден 27.999,00 ден

На Залиха!

 • Комбиниран фрижидер
 • LED осветлување
 • MinFrost®
 • SlimTank – диспанзер за вода
 • Енергетска класа:Е
 • Нето капацитет:343L
 • Капацитет на фрижидерот:223L
 • Капацитет на замрзнувачот:120L
 • Капацитет на замрзнување:5.5kg/24h
 • Автономија:18h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.7kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:243kWh
 • Ниво на бучава:38dB
 • Димензии:185.2×59.5x67cm