Клима FAVORIT SUPER INV NORDIC 24K • MILD
, ,

Клима FAVORIT SUPER INV NORDIC 24K

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015408

48.999,00 ден

На Залиха!

КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ (BTU/H;W)
23000 / 6740

КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ (BTU/H;W)
24000 / 7040

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ: (W) ЛАДЕЊЕ
2300 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ: (W) ГРЕЕЊЕ
1800 W

SEER ЗА ЛАДЕЊЕ (W/W)
6.1

ПРОТОК НА ВОЗДУХ
< 1050 M3/H ОДВЛАЖНУВАЊЕ 2,50 L/H БУЧАВОСТ (ЗВУЧЕН ПРИТИСОК) ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА ≤ 42 БУЧАВОСТ (ЗВУЧЕН ПРИТИСОК) НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА ≤ 50 ЈАЧИНА НА ЗВУК ПРИ СТАНДАРДНИ УСЛОВИ ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА ≤ 58 ЈАЧИНА НА ЗВУК ПРИ СТАНДАРДНИ УСЛОВИ НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА ≤ 68 ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (ЛАДЕЊЕ) A ++ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (ГРЕЕЊЕ) A + ЈОНИЗАТОР √ РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ГРЕЕЊЕ ОД -20 ДО +24 С° РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ЛАДЕЊЕ ОД +18 ДО +46 С° ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ СО ДИСПЛЕЈ √ СКРИЕН ДИСПЛЕЈ НА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА √ ТИП НА ГАС R 32 SCOP ЗА ГРЕЕЊЕ (W/W) 4.0 НАПОЈУВАЊЕ 220-240V~50HZ/1P НАПОНСКИ ОПСЕГ 165~265 ДИМЕНЗИИ НА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА (MM) WXHXD 1053X323X226 ДИМЕНЗИИ НА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА (MM) WXHXD 1009X638X364 НЕТО ТЕЖИНА НА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА (KG) 11,90 KG НЕТО ТЕЖИНА НА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА (KG) 38,70 KG ДИМЕНЗИИ НА ПАКУВАЊЕ ЗА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА (MM) WXHXD 1116X381X280 ДИМЕНЗИИ НА ПАКУВАЊЕ ЗА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА(MM)WXHXD 1035X682X415 ФИЛТЕР ЗА ПРАШИНА ГРЕАЧ НА КОНДЕНЗАТОР ГРЕАЧ НА КОМПРЕСОР АВТО ВЕНТИЛАТОР РЕЖИМ ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈАТА ТАЈМЕР

Шифра: 1015408 Категорија: , ,