, ,

Клима уред MIDEA GAIA MSCA1BU-12HRFN8-QRD6GW/MOX230-12HFN8-QRD6GW Oxygen Fresh air exchange

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015936

Внатрешна
Модел MSFA-12N8D6E-I
Напојување V/Hz/Ph 220/50/1
Капацитет, W Ладење 3.51 (1.320 … 4.370)
Греење 3.80 (0.880 … 4.540)
Потрошувачка, kW Ладење 916 (0.130 – 1.700)
Греење 953 (0.120 – 1.550)
Енергетска класа Ладење A+++
Греење на +2°С =A+++. на -7°C=A++ на -10°С А
Работна температура SEER (cooling mode) 8.5
SCOP (heating mode) 5.3
од -25°С до 50°С

Длабоко перење со самите филтри, на секои 9 минути.
O2Fresh
Обезбедете циркулација на свеж воздух со затворен прозорец.
BreezeleSS+
Системот BreezeleSS+ ви овозможува да бидете потопени во нежно ладење.

74.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Внатрешна
Модел MSFA-12N8D6E-I
Напојување V/Hz/Ph 220/50/1
Капацитет, W Ладење 3.51 (1.320 … 4.370)
Греење 3.80 (0.880 … 4.540)
Потрошувачка, kW Ладење 916 (0.130 – 1.700)
Греење 953 (0.120 – 1.550)
Енергетска класа Ладење A+++
Греење на +2°С =A+++. на -7°C=A++ на -10°С А
Работна температура SEER (cooling mode) 8.5
SCOP (heating mode) 5.3
Проток на воздух, m³/h 580 m3/h
Ниво на звучен притисок, dB(A) 38.00 … 21.50
Димензии(WxHxD), mm
1000x 335x 212
Тежина, kg нето 13,40
Надворешна
Модел MSFA-12N8D6E-O
Тип на компресор INVERTER QUATTRO
Фреон тип на фреон R32
Полнење на фреон, kg 0.70 kg
Ниво на звучен притисок, dB(A) 53.00
Конекција на бакар, mm φ6,35/φ9.52
Мин. должина на цевки, m 3
Макс. должина на цевки, m 25
Макс. Вертикален пад, m 10
Димензии(WxHxD), mm
765x 555x 303
Тежина, kg нето 26,40

AC инспириран од природата

OxygenFresh air exchange – ДИРЕКТЕН ВЛЕЗ ЗА СВЕЖ ВОЗДУХ
FullDC QUATTRO ИНВЕРТЕР SMART WIFI Клима уред СО ДВОЕН ГРЕАЧ НА КУЌИШТЕ И НА КОМПРЕСОР
12000BTU 4370W на ладење
4540W на греење
BREEZLESS ТЕХНОЛОГИЈА – специјален Coanda дефлектор кој овозможува да се распредели воздухот насекаде во собата без директно насочување во корисникот
Скриен Дисплеј
WiFi ВГРАДЕН
I Clean функција со која на температура од 56 степени сам се чисти евапораторот
R32 Гас
Греење до минус 30 степени
SEER (Ладење) 8.5 W/W
SCOP (Греење просек) 5.3 W/W
Авто рестарт функција
Тајмер
Проток на воздух 580 m3h
Меморија на позицијата на отворот за дување
Смарт дијагностика + детекција на течење гас
A+++ на ладење
А+++ на греење
Идеална за простории до 35м2
Бучност на внатрешна единица 21.5-38dB
Бучност на надворешна единица 52dB

Природата има свој начин да го рециклира воздухот преку фотосинтезата на растенијата.

AquaPure
Хибридниот систем за размена на свеж воздух обезбедува циркулација на свеж воздух со затворање на прозорецот.Функцијата за двојно чистење автоматски собира кондензирана вода за да се исчисти. Четките широки милиметарски го чистат филтерот со чистење од 360°, како вистински процес на рачно четкање.
Ова филтрира повеќе од 90% од суспендираната прашина што дополнително го прочистува воздухот во затворените простории.

Клима уредите и парфемите се уметност на воздухот. Се надеваме дека овој парфем инспириран од природата, заедно со климатизерот Midea GAIA, може да ве потсети на најдоброто воздушно искуство кога сте биле во природа.

Шифра: 1015936 Категорија: , ,