, ,

Камин ST FOREST PLUS -60834

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016486

ST FOREST PLUS
Superior Technology
Kамин на цврсто гориво со челична плотна
Боја Црна
Моќност од 6.5KW
загревaње на површина до 30м2

11.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

ST FOREST PLUS
Superior Technology
Kамин на цврсто гориво со челична плотна
Боја Црна
Моќност од 6.5KW
загревaње на површина до 30м2
Отвор за ложење со стаклен прозорец
одвод f120мм
Лента со изолација на врата за ложење
Опремен со два рачни амортизери: преден амортизер за контрола на довод на воздухот – амортизери за прилагодување на интензитетот на пламенот
Гориво: Дрво и дрвени брикети
76% искористеност на топлинска енергија
Тежина: 64кг
Димензии на ложиште В:Ш:Д: 360x380x320 мм Димензии: В:Ш:Д: 820:460:400 мм Loziste 360x380x320