Вградна рерна Tesla BO900MX • MILD
, ,

Вградна рерна Tesla BO900MX

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

Фурна за вградување
Мултифункционална
Енергетска класа:А
Капацитет на фурната:70L
Дигитален тајмер
9 функции
Грил,Вентилатор
Механички тајмер

15.999,00 ден

На Залиха!