Вградена плотна ELECTROLUX EHF6342XOK • MILD
, ,

Вградена плотна ELECTROLUX EHF6342XOK

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91771

Грејни зони: 2 x поединечна плотна 145mm 1.200W
дупла плотна 120/180mm 700W/1.700W
тродупла плотна 120/210mm 750W/2.200W
Вкупна моќност 6.300W
Индикатор на греење
Димензии 590 x 520 x 38 mm (60cm)

17.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Electrolux EHF6342XOK
Вградна стакло керамичка плотна
INOX рамка
ЛЦД Дисплеј
Контрола Електронски на допир
Тајмер
Автоматско исклучување
Stop and go функција
Заклучување од деца
Residual temp. Indication
1 side bevelЛЦД glas
Грејни зони: 2 x поединечна плотна 145mm 1.200W
дупла плотна 120/180mm 700W/1.700W
тродупла плотна 120/210mm 750W/2.200W
Вкупна моќност 6.300W
Индикатор на греење
Димензии 590 x 520 x 38 mm (60cm)