Блендер FABBIGO KL-217 B inox nutri • MILD
, , , ,

Блендер FABBIGO KL-217 B inox nutri

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015915

Моќност: 400 – 600W
Капацитет на сад: 1.5 l
4 метални ножеви
2 брзина
Состав: метал, пластика, гума
Димензии на кутија:315 x 175 x 280 mm

1.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Моќност: 400 – 600W
Капацитет на сад: 1.5 l
4 метални ножеви
2 брзина
Состав: метал, пластика, гума
Димензии на кутија:315 x 175 x 280 mm