Батерија нискомонтажна флексибилен врат 010958 • MILD
,

Батерија нискомонтажна флексибилен врат 010958

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015806

Топла вода за неколку секунди од 30 до 60 °C
• Дигитален лед дисплеј со температура на загреаната вода
• Флексибилна (ребреста) славина-нагибна во сите правци
• Систем на вградена заштита и безбедност
• Можност за чистење од бигор на ситото и греачот
• Заштедува струја/време/пари/вода/простор
• Нискомонтажна за садопер

2.299,00 ден

На Залиха!

Спореди

Топла вода за неколку секунди од 30 до 60 °C
• Дигитален лед дисплеј со температура на загреаната вода
• Флексибилна (ребреста) славина-нагибна во сите правци
• Систем на вградена заштита и безбедност
• Можност за чистење од бигор на ситото и греачот
• Заштедува струја/време/пари/вода/простор
• Нискомонтажна за садопер

Шифра: 1015806 Категорија: ,