Батерија нискомонтажна флексибилен врат LUX • MILD
, ,

Батерија нискомонтажна флексибилен врат LUX

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1017059

Притисок: 220-240V/50Hz
Моќност: 3Kw
Притисок на вода: 0,04 до 0,5 MPa
Проток на топла вода: 2-2,5л/мин.
Температура на водата: 30-60°С
Електричен кабел: 1,2м

2.599,00 ден

На Залиха!

Спореди

Притисок: 220-240V/50Hz
Моќност: 3Kw
Притисок на вода: 0,04 до 0,5 MPa
Проток на топла вода: 2-2,5л/мин.
Температура на водата: 30-60°С
Електричен кабел: 1,2м

Шифра: 1017059 Категорија: , ,