Аспиратор ELICA TONDA IX/F/60, 60cm, 480m3, inox • MILD
, ,

Аспиратор ELICA TONDA IX/F/60, 60cm, 480m3, inox

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92718

1 мотор:180W
Електронска контрола Scrollbar
Метален касетен филтер
Осветлување 2х40W
480m³/h вмукувачка моќ

7.499,00 ден

На Залиха!

Аспиратор
60cm
1 мотор:180W
Електронска контрола Scrollbar
Метален касетен филтер
Осветлување 2х40W
480m³/h вмукувачка моќ
Ниво на бучава 56dB
Димензии:59,8×55,1×117,1mm

Шифра: 92718 Категорија: , ,